Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa
Eurosko Flisa Traktor
Fiskå Mølle Kiwi Flisa
Inkmann
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Puls Flisa Eidsiva
Sparebank 1
Bernt Gundersen Graveservice Statoil
Åsnes Renholdsservice Autoservice Solør
Klubben as
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Klasseforskjell......
[26.8.2014]

Vi dro til Elverum med godt mot for å yte vårt beste.. Dessverre ville Elverum det annerledes...

Startelver : Halvor, Ruben, Ola, Aleksander, Fredrik, Stig, Jørgen, Kristian, Benjamin, Magnus B og Sindre.

Vi hadde 3 fra forrige start ellever ute med suspensjon eller jobb, så derfor ble det mange forandringer. Med Torkil, Espen og Martin ute så gjorde dette at vi fikk to nye debutanter fra Start i Aleksander Oddeløkken og Kristian Sveen. Artig og begge to viser at de kommer til å bli viktige spillere for oss utover høsten når mange fra stammen flytter litt på seg for å gå på skole.

Kampen starter med et voldsomt Elverumpress og fortsetter egentlig med det utover. Vi er flinke til det vi er blitt enige om, men Elverum spiller seg til gode sjanser gang på gang. Halvor har to knallredninger som holder oss til 0-0 veldig lenge. Desverre blir det som det ofte blir når motstanderlaget står og stanger imot, at det glipper og de går opp til 1-0 ved ett gjennomspill. Deretter dreier det seg mest om Elverum....

Det er ikke så veldig mye å kommentere om i detalj om denne kampen, vi taper 5-0 fortjent. Men vi har en veldig god innsats og våre spillere gir alt hele tiden. Det blir foretatt en del bytter og det er ikke fordi noen har spilt dårlig men de har rett og slett løpt seg tomme mot et Elverumslag som spilte kjapt på 1, 2 og 3 touch hele veien. Tillogmed jeg som reservekeeper fikk 5 minutter som spydspiss fordi vi hadde løpt oss helt tomme, og det er et veldig godt tegn. At vi ikke legger oss ned fordi vi møter god motstand, men gjør det vi kan for å tilpasse oss nivået og gir alt.

Dagens kjellmyragutt er uten tvil Kristian Sveen som legger ned veldig mange løpemeter i dag, er god i dueller og snakker og er med og styrer midtbanen.

Når det er nevnt, så mener jeg at etter at Elverum gikk ut og survet fordi Molde 2 stilte med et uvanlig bra lag mot førstelaget deres for å hindre opprykk så er de jammen ikke mye bedre selv med det laget de stiller mot oss. Nå ligger det nok ikke så mye i det enn at de skal spille inn spillere, men når vi møtte dem i første kampen i vår hadde de et helt annet lag. Nå var det med flere som har spilt mange kamper på det nest øverste nivået i norge, og flere som sitter på benken på A-lagskamper i 2. divisjon nå. Hadde vi møtt samme lag som i vår hadde vi i allefall hatt en fair sjanse til å slå dem, men med det laget de valgte å stille så er det vanskelig for et lag som kjemper i nedrykkstrid å kjempe imot.

Selv om vi ikke kjemper om opprykk til 1. divisjon så synes vi det er greit å ikke møte spillere som gjør det når vi kjemper for å unngå nedrykk til 5. divisjon. Men slik er det desverre når man møter 2'er lag og det må man bare takle.

Slik da har man fått survet litt, men det var på sin plass. Så håper jeg Elverum fortsetter å stille likt mannskap utover når de møter våre motstandere i bunnen av tabellen.

Da går jeg ut av glasshuset og lar Elverum få være der ifred og takker for kampen ;)

Neste kamp er borte mot Kongsvinger 2 neste mandag, og det blir ikke noe lettere oppgjør det. Men vi lover å gi alt vi har der også.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29853 ]