Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Statoil
Eidsiva
Puls Flisa Klubben as
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Intersport Flisa Eurosko
Autoservice Solør Sparebank 1
Lund Elektriske
Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kongsvinger ble for tøffe..
[1.9.2014]

Vi dro til Gjemselund med en som vanlig god og tent tropp. Vi visste hva som ventet oss og var villige til å gi dem en god kamp.

Laget som startet var : Henning, Aleksander, Martin, Jørgen, Ola, Stig, Torkil, Kristian, Benjamin, Anders og Mattis.

Kampen begynner litt slurvete fra vår side, og vi blir trillet ball i hatt med første 20 minuttene. Etter dette får vi omorganisert oss litt og blir litt mer presise med ball og selv om vi ikke produserer all verden så slipper vi ikke Kongsvinger til de største sjansene heller. De har sine sjanser men god dialog og samspill blandt bakre 5 gjør at enten Henning eller forsvaret plukker skudd og sjanser.

Vet ikke ca tida men Kongsvinger går nok fortjent opp i ledelsen 1-0 etter at spissen deres kommer gjennom fra hjørnet av 16, drar av en mann og skyter kjapt og hardt opp i kortre hjørnet. Vi er mer med etter dette og vi klarer å sette 1-1 etter en dødball på siden hvor vi kriger inn målet. Jeg klarer faktisk ikke se hvem av oss som er sist på den, men vil si at dette var et mål fra hele laget hvor ingen gir etter i dueller.

Det står seg 1-1 til pause og vi blir enige om at vi må fortsette der vi slapp.

Vi gjør til en viss grad det og, Kongsvingerspissen løper mer og mer i offside og vi er faktisk frempå noen ganger vi også. Når Kongsvinger kommer gjennom så stopper det enten i forsvaret eller at Henning får en hånd på. Etter ca 75 minutter er spissen deres gjennom på et løp som er hårfint enten offside eller onside, han tar med seg ballen inn i 16 og plasserer den til side for Henning.
Noen minutter etterpå får Kongsvinger et forferdelig billig fraspark ca 5-10 meter inn på egen banehalvdel. Og her får jeg forklare fra mitt ståsted.. De har slått korte og kjappe frispark hele kampen, og jeg blir stående på ca 20 meter for å avvente situasjonen. En av deres 2. divisjonspillere ser dette, legger ballen ned og uten tilløp skyter mot mål. Jeg oppfatter dette for sent og rekker ikke tilbake før ballen går over og suser fint inn i nettet. Eneste trøsten er at dette er det få 4. divisjonsspillere som gjør ellers.

Vi produserer flere farlige sjanser de siste 10 minuttene og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde satt en til vi heller. Desverre ender det opp i skudd over, heading i tverrliggeren og en god redning fra Kongsvingerkeeperen.

Det blir 3-1, og det er surt. Men vi står opp som et lag og vi gir ikke etter eller gir opp selv om vi kommer under 2-1 eller 3-1. Vi møter ett lag bestående av spillere i 2. divisjon og spillere som forsøker å spille seg inn i Kongsvinger sin A-stall og selv med dette så gir vi dem en god kamp.

Det viktigste for vår del nå er å holde dette trøkket oppe i de kommende kampene og ikke senke oss ned fordi vi møter antatt dårligere motstand. Neste kamp er hjemme mot Løten førstkommende fredag. Og der har vi mye og revansjere etter et solid tap borte mot dem i vårsesongen.

Jeg spurte våre faste fans om dagens mirakær, men det var for mange som hadde stått frem til at de ville utpeke noen spesielle. Og det er et veldig godt tegn!

Sees til kamp på fredag!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29863 ]