Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Autoservice Solør
Flisa Traktor Åsnes Renholdsservice
Klubben as Kiwi Flisa
Eidsiva
Lund Elektriske Sparebank 1
Fargerike Flisa Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice
Eurosko Fiskå Mølle
Statoil Intersport Flisa
Puls Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Nedturen fortsetter...
[15.9.2014]

Etter noen hektiske dager uten nett så har jeg tilgang igjen og det blir et lite referat fra de to siste kampene.Vi møtte Løten hjemme, og hadde som vanlig troen på at vi kunne i vertfall hamle opp med dem og slåss oss til 1 poeng. Dette ble vanskelig når linjedommeren tidlig bestemte seg for å gi Løten et mål hvor spilleren deres var 8-10 meter i offside. Og avstanden er ikke tull faktisk.. Deretter går det litt ball i hatt og vi taper til slutt med komfortable sifre og det var ganske fortjent seier til Løten.

Vi hadde sett frem imot å bli ferdig med de 3 siste kampene der mot Kongsvinger, Elverum og Løten, da vi visste at dette nok ble de tøffeste kampene.

Vi sæla på og ar supertente for å møte Stange borte, som også kjemper i bunnen av tabellen. Vi stiller mer eller mindre topp tropp. Vi går ut høyt og kampen bølger frem og tilbake lenge. Stange har nok de største sjansene til å begynne med men vi tar mer og mer over.

Vi avslutter 1. omgang og starter 2. omgang forrykende med sjanser som absolutt bør sitte. er burde vi reelt sett ha ledet med 2 mål, men vi er i motgang og det ender opp med kanonredninger av Stange sin keeper.
Midt i vår beste periode skjer det som alltid skjer når et lag presser. Stange sin back klarerer og der står selvfølgelig spissen til Stange. Han får 1 meter på våre gutter og kommer alene med Halvor og gjør ingen feil. Vi produserer sjanser etter dette og, vi scorer til og med mål. Men det blir annulert av dommeren som er virkelig på bærtur i denne kampen.
Om annuleringen er rett eller ikke skal jeg ikke utale meg om, men jeg var veldig uenig der og da.

Deretter blir Sindre slått ned av en keeper som skal bokse, som ifølge dommeren treffer ballen klokkereint......

Vi protesterer litt fra sidelinjen og Wegard blir etterhver sendt bort fra benken. Det fortsetter å koke, og dommeren slenger ut kort i hytt og pine for å rette opp i sine egne feil. Deretter blir jeg sendt bort fra innbytterbenken, uten noen begrunnelse eller noe kort. Og det som spiller.

Vi produserer ikke noe særlig mye mer på slutten selv om vi virkelig står på og kampen ebber ut i 1-0 til Stange. Kampen kunne endt med 1-0 til oss og det hadde også vært fortjent.
Så all ære til Stange som scorer og klarer å ri i land seieren.

Det koker over hos oss og vi får 4 gule kort pluss to utvisninger fra benken. Dette skal ikke skje, men om man ser det positive i det så er det da i det minste fordi at folk bryr seg og ikke liker å tape.

Nå er det Hamar på fredag, og sjansen er der fortsatt selv om den blir mindre. Men vi MÅ reise kjerringa og det nå!

Kom til Hamar og støtt oss!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29866 ]