Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eurosko Statoil
Puls Flisa Lund Elektriske
Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice Fiskå Mølle
Fargerike Flisa Intersport Flisa
Inkmann Sparebank 1
Klubben as Flisa Traktor
Eidsiva Kiwi Flisa
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

There's hope in a hanging snore..
[21.9.2014]

Etter en periode med veldig gode motstandere, uflaks og stang ut så var det endelig på tide med en real lagseier...

Vi møtte Hamar IL på Briskeby på fredag, og vi hadde som vanlig god stemning i garderoben og en tent tropp.

Gutta som startet var : Henning, Jørgen, Ola, Aleksander, Martin, Torkil, Ruben, Kristian, Magnus, Robert og Anders.

Hamar startet med høyt press og balltempo og tar oss nok litt på senva når de presser oss bakover til å begynne med. Vi klarer å ri av det verste presset og kampen bølger etterhvert litt frem og tilbake. Hamar kommer ikke til noen store målsjanser, men får en noen frispark fra distanse, samt cornere. Vi triller en del ball og har tempo på kula selv. Vi får med kanter og backer og triller oss rundt gang på gang og kommer til innlegg. Desverre så får Hamar ei tå på ballen eller vi er upresise og slår den bort.

Vi forsøker å trille ball og er nok kanskje litt for ivrige åp dette ca 10 minutter før slutt når vi er 3-4 mann som kunne klarer, men som heller slår en kort pasning som ender opp med brudd i bakre ledd. HIL spissen kommer alene gjennom med Henning som er borti ballen med kula triller inn i lengste hjørne.

1-0 til pause. Vi har en god pauseprat og blir enige om at vi igrunn bare skal fortsette som vi har gjort. Vi gjør noen endringer på cornere og legger en nødplan om vi fortsatt skal slite med å sette mål.

Andre omgangen starter som første avslutter med spill som bølger frem og tilbake. Husker ikke hvor lang tid det hadde gått men vi får en corner, og gjøre som vi har blitt enige om i pausa. Om HIL blir overrasket eller om vi bare utfører den veldig bra veit jeg ikke, men Jørgen header ballen kontant i mål og det er 1-1.
HIL blir mer og mer slitne og vi får trillet opp enda mer enn tidligere. De fortsetter med å få frispark på ca 40 meter, og det er en dødball vi har slitt veldig med tidligere i sesongen. Denne kampen gjør vi akkurat som vi blir enige om og de sliter med å lage noen farligheter ut av det. Det er vanskelig å huske tiden når man spiller selv men vil tippe rundt 75 minutter så får Stig som har kommet inn en pasning som han demper på brystet, trikser to ganger og vender opp og klinker ballen i krysset fra 17-18 meter. Det er 2-1 og vi leder!! Hamar flytter opp flere folk og etablerer på nytt et lite press, uten at det blir kjempefarlig.
5 minutter før slutt kommer en ny innbytter igjennom, Ivar drar seg fri og er i løpsduell med en HIL spiller. Han blir dyttet overende innenfor 16 meteren og dommeren dømmer straffe.

Stig tripper opp og setter ballen helt ute ved stolperota. 3-1 med kun 7-8 minutter igjen. HIL mister litt hodet, og flytter opp det som er men kampen ebber ut i 3-1! Det er en voldsom laginnsats fra alle gutta og både de som starter, de som kommer inn og de som ikke kommer inn samt lagledelse skal dele æren. Vi er strukturerte og gjør som vi blir enige om hele veien. Bakover har vi mer eller mindre full kontroll i 90 minutter.

Deilig!

Det har vært litt klaging på dommerne tidligere i sesongen, så da skal det jammen roses også når vi har dommere som er gode. Dommertrioen denne kvelden var meget solid. Kristian får et gult kort som kanskje var litt billig, og straffa vår er det en del dommere som ikke blåser på. Men han dømte frispark på liknende situasjoner ute på banen, så da er det straffe innenfor. Et talent på linja også, som gjorde en prikkfri kamp. I tillegg til å dømme bra så viste dommeren at også han kan tåle en trøkk. Midt i andreomgangen før vi frispark rett på egen banehalvdel. Anders skal være kjapp og slå den i bakgrom, mens dommeren skal bytte. Det som skjer er at Anders banker ballen rett i bakhodet/sida på hodet til dommeren som går ned for full telling. Han blir liggende i noen minutter til behandling av spillere til begge lag men kommer seg på beina og fullfører.

Vi takker et godt Hamar IL og gode dommere for kampen. Og vi kan tygge litt på denne karamellen i helga, men neste helg MÅ det gjentas!

Dagene myragutt var Henning. (Woo hoo! :D)

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29872 ]