Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Puls Flisa
Autoservice Solør Eidsiva
Flisa Traktor Eurosko
Bernt Gundersen Graveservice Kiwi Flisa
Sparebank 1
Åsnes Renholdsservice Lund Elektriske
Intersport Flisa
Fargerike Flisa
Klubben as Fiskå Mølle
Statoil
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

what does the fox say?
[29.9.2014]

ringdingdingdingdingdingding-ringdingdingdingdingdingding...

Men det spiller igrunn ingen rolle. Lørdag som var tok A-laget seg en busstur til Rena for å kjempe om 3 nye poeng i en knallhard bunnstrid

Etter en sosial og fin busstur med flere røverhistorier fra suspenderte Martin så var vi klare for kamp.

Start 11'er var : Henning, Fredrik, Jørgen, Ola, Aleksander, Torkil, Benjamin, Ruben, Anders, Kristian, Magnus B.

Rena har kampens første sjanse når de kommer seg gjennom alene med Henning som parerer greit. Etter dette går det mest i kjellmyra. Etter 6 minutter scorer Benja sitt første for dagen etter et innkast. Han klarer å putte to til i før pause alle målene er "enkle" som han setter i åpent mål etter at vi har spilt ut keeper og forsvar. Skriver enkle med gåseøyne fordi selv om de er enkle å trille i mål, så må løpet gjøres på forhånd.
Rett etter Benja sitt 3. mål så slurver vi litt og flere er nok allerede i garderoben mentalt, og Rena slipper litt for lett til på vår høyreside, får lagt inn som Henning bokser unna, og selvfølgelig rett i beina på en Renaspiller som setter ballen i mål fra ca 16 meter.

Wegard gir oss en hårføner i stil med Sir Alex og vi får ganske grei beskjed om at slikt som baklengsmål rett før pause ikke er akseptabelt på noe vis. Etter Wegard har fått skriki litt tar vi ei runde og blir enige om hva som skal gjøres i 2. omgang.

Vi setter et mål tidlig i 2 omgang ved Anders. 4-1! Rena kjemper seg tilbake og får nok et litt lett mål hvor deres kant har megaflaks mot Aleksander inne i boks og slår 45 ut hvor spissen setter innlegget fra 4 meter. Vi kommer tilbake og Torkil setter dagens 5. kjellmyramål med venstrebeinet fra ca 18 meter i tomt mål, etter at han har fått lurt ut keeperen.

Også etter dette klarer vi å somle såpass at Rena får nok ei scoring, og da var det nok for dagen. 5-3 ble sluttresultatet og vi skriver opp 3 poeng i boka!

Vi var best i store deler av kampen, men det var enkle mål begge veier, og endelig er det vi som har litt stang inn. Etter at Stange tapte 11-0 mot Kil 2 så er det kun opp til oss selv om vi vil klare oss eller ikke. Og det må gjøres i neste kamp som er mot Ridabu, søndag 5/10 kl 15.00.

Det er mange som er gode idag, men når man scorer et hat-trick så kan man ikke unngå å bli dagens kjellmyrakær. Gratulerer Benjamin! :D

Håper vi ser mange i idrettsparken på søndag, vi trenger all den støtten vi kan få!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29838 ]