Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor Eidsiva
Kiwi Flisa Autoservice Solør
Eurosko Statoil
Puls Flisa Lund Elektriske
Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice Fiskå Mølle
Fargerike Flisa Intersport Flisa
Inkmann Sparebank 1
Klubben as
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

2014 i alfabetisk rekkefølge
[31.12.2014]

Vi runder av året med alfabetet sett litt på skrå. :)
Takk for i år, 7. Januar bærer det i vegen at for A-laget!


A – lle skal med! Det har vært veldig bra oppmøte på både treninger og kamp hele sesongen igjennom, og selv om spillere har vært skadet har oppmøtet vært tilstede!
B – Cup ; se damelaget
C – Corner er mål! Vi har scoret noen veldig viktige mål på Corner, kan blant annet nevne en corner som i utgangspunktet var planlagt, hvor Jørgen skulle løpe en sløyfe. Men i det ballen blir slått blir peileren til Sæter skrudd på og han dreper ball og motstander inn i mål!
D – Damelaget, et fast samtaletema i garderoben. Spiller bra fotball og er som sukkertøy for øyet! Bra jenter! Stå på til neste år, da er 1. plassen deres! Kan også nevnes at damelaget var de førende når det gjaldt å be opp beskjedne karer til dans på årsfesten! Artig!
E – Er du blind!? Ola sitt mest brukte utrykk i årets sesong. Se mer under pipeblåser
F – Fargeblind, linjedommeren mot Løten må ha vært fargeblind av en alvorlig skala, eller bare hatt en forferdelig dårlig dag som godkjente årets klareste offside med ca 10 meter.
G – Grønt gress. Idrettsparken har vært grønn og nyklipt hele sesongen. Her har banemannskapet gjort en vanvittig god innsats for at vi skal ha gode trenings og spilleforhold. Vil anta at damelaget og yngres er like fornøyde som oss. Stå på til neste år også!
H – Henning og Halvor. 210 kg med skadeplagede keepere.
I –
J – Julekalender. Emil Myrvang hadde en artig julekalender der han kåret sine kjellmyralegender. I A-stallen ble det reagert med vantro over at Roger Bredesen havnet på en 19. plass. Her må Myrvang ha vært full eller bare svimmel, for 19. plass er i vertfall 10 plasser for høyt.
K – Kort. Vi har samlet opp noen kort gjennom sesongen, uten å egentlig å ha vært noe særlig grisete. Det skal nevnes at vi også klarte å få to røde kort i samme kamp borte mot Stange. Begge til personer på benken……
L – Lysmaster. Vi var så heldige at vi fikk spille på Briskeby i flomlys, vi var derimot også ofre for sparekampanjen på stadion når vi måtte forlate stadion etter dusjing i stummende mørke. Her var det faktisk direkte farlig å gå uten hodelykt.
M – Magne Nordvang. Har vært stabil og god på trening, og ikke minst gjort underverker med våre keepere. Bruker mye hårvoks men ellers en ok type.
N – Nå eller aldri! Vi hadde 3 kamper på rad der det var nå eller aldri. 3 kamper med kniven på strupen, og 9 poeng i boka. En fantastisk snuoperasjon
O – Offside. Noen må forklare Benjamin denne regelen……
P – Pipeblåser. Vi har vært gjennom en god del av kretsens dommere i år, med varierende hell. Noen har vært ufattelig dårlige, mens andre har vist at de fint kunne taklet både 1,2 og 3 nivåer opp. Vil spesielt dra frem dommeren vi hadde mot Hamar på briskeby som dømmer en meget god kamp, og selv om han ble skutt i bakhodet og gikk i bakken, ristet han det av seg og fortsatt med like god dømming etterpå. Herlig mørkhudet fyr, som bruker humor, sjarm og ikke minst spiller på sin hudfarge for å skape stemning og tillit hos spillerne! Du må bare stå på, for du er av de bedre dommerne jeg har hatt i løpet av mange år på fotballbanen!
Q – Likner litt på vår trener Wegard Midtsundstad sett ovenfra når han letter litt på trøkket.
R – Ryddighet! Støtteapparatet rundt A-laget i år har vært ryddige i alle ledd. Alt har vært på stell hele sesongen. Spesiell takk til Steinar, Håkon, Odd Kåre, Stein og Stig Ronny. Håper dere alle er med til neste år også.
S – Steinar Brandett. Du fortjener faktisk en egen bokstav! Nå er vi snart i gang igjen og Steinar klør i fingrene etter å ha noen å klage til, samt å vaske vester. 
T – Tullprat. Det har vært veldig mye tullprat i garderoben i år, noe som uten tvil er med og bidrar til et bedre miljø og samhold i laget. Selv er jeg av den rolige typen som liker å høre på, mens andre drar ene historien etter den andre.
U – Ulike. Fredrik og pappaen hans. Fredrik kan faktisk spille fotball
V – Vannflaske. Alle har sin egen vannflaske på plass hele tiden. Med mindre man er borte fra to treninger, da Steinar av en eller annen merkelig grunn har fjernet flaska fra holderen. Så her er det viktig å møte opp hver gang!
W – Wegard (og Rober), våre to trenere for året, og med klokketro, klare meninger og stahet har trent gutta vel og bra gjennom året, og skal ha mye av æren for at vi tilslutt klarte å holde plassen i divisjonen.
X – X-faktor. Den ukjente faktoren som gjør folk veldig kule. Om noen finner den så er Martin Flismyren stadig på jakt etter den.
Y – Yngres! Det skjer mye bra i Yngres, og det er moro å spille hjemmekamper når det er så mange fra yngres avdeling som er der for å heie oss frem.
Z – zalo. En gjenganger på keeperhanskene til og fra gjennom sesongen……………
Æ – Ære. Det er en ære å få spille med så mange gode gutter
Ø – Øverste halvdel. Var målet før sesongen, og skal oppnåes til neste år.
Å – Året 2014. Tusen takk for et flott år alle sammen! Og vi sees i januar for å herje oss gjennom 4. divisjon!

 Henning


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29870 ]