Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa Inkmann
Autoservice Solør Fiskå Mølle
Sparebank 1 Klubben as
Åsnes Renholdsservice
Flisa Traktor Statoil
Bernt Gundersen Graveservice Kiwi Flisa
Eidsiva Puls Flisa
Lund Elektriske Fargerike Flisa
Eurosko
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

SERIESTART!!!!!!
[20.4.2015]

I skrivende stund er det bare 5 (FEM!!) dager igjen til seriestart i 4. divisjon for A-laget!

Etter en karusellsesong ifjor med litt ufortjente resultater, svingende prestasjoner og mye ungt og nytt så er vi klare for årets sesong med helt andre forutsetninger.

Vi berget så vidt plassen i divisjonen ifjor etter en pangavslutning i 3 av de 4 siste kampene. Vi berget plassen selv uten hjelp fra krets eller andre lag som trakk seg. Deilig!

I år har vi hatt en meget god oppkjøring til sesongen, det ligger et spillemønster og en plan i bakgrunn. Ettersom vi har en del gutter spredt over østlandet på skole har vi hatt et treningssamarbeid sammen med Flisa. De som har vært her hjemme har variert på å være med Flisa på treninger i uka, mens de i Oslo har trent sammen med Flisa sine Oslogutter. Fredager har vært den store treningsdagen hvor alle har vært samlet, og vi har ikke hatt mange fredager med under 18 mann på trening.

Oppkjøringen har også inneholdt treningskamper hvor vi har gjort det tålelig greit. Vi har vunnet flere kamper, og spilt fin fotball. Mange har fått prøve seg, og systemet begynner å sitte.
Vi har også vært på en treningsleir/sosialtur til Trysil, noe som ble en udiskutabel suksess. Gode treninger, god stemning og kjekk ungdom samlet på tur. Måtte vi få til flere slike turer :)

I løpet av våren har også Eirik Jansen kommet inn i trenerteamet med faglig kompetanse og en sparringpartner for Wegard. I tillegg har Magne Nordvang kommet tilbake som keepertrener da han har mulighet, for å passe på våre keepere.

Vi har som de fleste vet mistet flere spillere som var sentrale ifjor. De fleste vet hvem de er, og ettersom fokuset skal være på dagens Mirakærer så ønsker vi alle de andre lykke til der de spiller, så lenge de ikke spiller bra mot oss. ;)

Vi har også hentet inn noen nye spillere, som alle har sparket godt fra seg siden Januar og sammen med resten av troppen gleder seg til lørdag.

Det tilbys som vanlig odds på 4. divisjon, og Nordicbet mener at vi kommer til å havne som ifjor eller enda dårligere. Det må de gjerne, undertegnede har veddet imot og kommer til å sitte igjen med en god pott om vi skulle overraske alle med å vinne avdelingen til 50 i Odds. Kan nevne at "nabo" litt lenger nord for gjesåssjøen er tippet som andrefavoritt av oddsselskapet til å vinne serien. (nei, det er ikke 1. april).

Vi har i vår ønsket å holde alt fokus på oss selv, og har derfor kun møtt motstand som ikke spiller i vår egen avdeling. Om dette er et sjakktrekk av trenerteamet eller om det skulle gå andre veien blir spennende å se.

Førstkommende lørdag er det serieåpning borte mot tippeselskapenes store favoritt i divisjonen : Sander. Sander skal spille en viktig cupkamp allerede på Onsdag, og vi ønsker lykke til der. På lørdag kan vi love et helvete!
Vi håper mange fra Kjellmyra tar turen til Odalen for å heie oss frem i sesongens første kamp.

Kampen begynner 15.00

Ellers kan vi nevne at vi inviterer alle kjellmyrafans og patrioter, sponsorer og alle andre som skulle ha lyst, opp til Sønsterud gård til pubaften etter vår første hjemmekamp som er 15. mai. Sett av datoen! Mer info kommer senere.

Da ønsker vi alle vel møtt til årets utgave av 4. divisjon!
VI ER KLARE!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30103 ]