Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fiskå Mølle
Inkmann Bernt Gundersen Graveservice
Puls Flisa Eurosko
Lund Elektriske Intersport Flisa
Autoservice Solør
Eidsiva Sparebank 1
Statoil
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Klubben as Flisa Traktor
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Seriestarten unnagjort!
[25.4.2015]

Det ble en jevn og tøff batalje på Sandermoen kunstgress i serieåpningen. Sander ble desverre akkurat litt for gode og vant
2-1 tilslutt.

Laget som startet var : Henning, Marius, Ola, Ivar, Fredrik, Magnus, Ruben, Roger, Patrick, Marcus og Anders. I tillegg var Stig, Bjørn K, Eirik og Vebjørn på benken. Alle utenom Vebjørn fikk spilletid. Eirik, Marcus og Bjørn K får alle sin offisielle debut i kjellmyradrakta.

Dagens motstander startet sesongen for flere uker siden med cupkamper, og hadde før dagens kamp allerede spilt 3 obligatoriske kamper med gode resultater. Det skal nevnes at de også har slått ut to 3.divisjonslag av cupen, så det var ingen enkel motstander som skulle ta oss i mot i vår første kamp for sesongen.

Vi har trent og terpet på hva og hvordan vi skal spille og hvordan vi skal gjøre ting. Vi går uredde ut, og de første 15 er vi nok det beste laget på banen. 1. omgangen bølger frem og tilbake uten de helt store sjansene, men vi teller 1 stor sjanse til hvert av lagene.

0-0 er uansett resultatet til pause, og vi får enda mer tro på det vi driver med. Det er god stemning i garderoben og allerede før trenerteamet kommer inn i garderoben har gutta diskutert hva vi skal gjøre for å fortsette å demme opp for Sander og skape flere målsjanser selv.

Spillet fortsetter å bølge frem og tilbake etter pause, men i andreomgangen er nok Sander det beste laget og produserer flest farligheter, uten å egentlig være nære å score mål. Innlegg, frispark og cornere ble fint renset unna av forsvaret pluss keeper. Etter ca 70 minutter så glipper det på ene siden hos oss, og vingen til Sander får komme gjennom på kanten og skjærer inn (mulig denne er offside), han kommer seg ned til dødlinja og legger hardt inn hvor en rusende spiss klarer å styre ballen mot første stolpe. Henning redder, men returen hvor både Henning og en forsvarer er først på går i en Sanderspiss som gir alt. 1-0. Vi fortsetter å prøve på vår egen greie selv med 1 mål imot, men etter noen få minutter senere får Sander corner. Henning bokser ut, men ballen havner rett hos sander sin spiss som får et kanontreff på Volley. Ballen er innom 1 annen spiller og Henning er på, men skuddet er for hardt til at den kan styres utenfor stengene. 2-0.
Etter dette flytter vi fram laget og vi er nære på å skape store sjanser, men Sander er dyktige og heldige som får en tå på avgjørende ball, eller vi er udyktige og slår halvdårlige pasninger.
Etter 88 minutter får vi lønn for strevet og Fredrik reduserer til 2-1. Vi fortsetter å holde presset oppe, og får blandt annet en corner og er nære gjennom de siste minuttene, men vi får ikke avsluttet orntlig. Det ebber ut i 2-1.

For å oppsummere er nok 1. omgangen best fra vår side da vi spiller vårt spill. I andreomgang blir vi litt ivrige på å utnytte medvinden og slår litt lenger. I tillegg til at Sander legger presset litt høyere.
Forrige helg rotet vi bort en 2-0 ledelse mot Snertingdalen siste 15 minuttene. Dette var heldigvis en engangsforeteelse, for det er ingen tendenser til slikt idag. Alle står på til dommeren blåser av, og med litt mer flaks og nøyaktighet i dag, kunne vi hatt med 1 eller 3 poeng hjem til Kjellmyra. Man skal ikke være fornøyd når man taper, og det er det heller ingen som er. Men vi får en bekreftelse på at vi er gode på vårt spill, og at vi må tro på oss selv. Alle står på for hverandre, og det er ingen som står igjen og ser på og overlater jobb til andre.

Sander hadde en odds på å vinne serien på 1.50, mens Kjellmyra hadde 50 i odds. Vil tro at han som satte den oddsen ville satt kaffen i halsen om han så kampen i dag, for det var ikke noe topp mot bunn kamp.

Dagens dommertrio gjør mye bra, men de slipper nok kanskje lista litt langt før det taes tak. Marcus fikk unødvendig mye juling, og et gult kort tidlig på disse unødvendige taklingene ville ha gitt et annet kampbilde. Mulig at 1-0 scoringen er offside, men det sies med meget objektive øyne. Om den var feil så tror jeg statistikken var 10 rett og 1 feil avblåsning. Det er vesentlig bedre enn feilpasningsprosenten til spillerne på begge lag.

Vi takker dommere og Sander for kampen, og ser frem mot neste kamp som er allerede på Torsdag borte mot Fart. Kampstart er 19.30 og vi håper på konvoier av kjellmyrasupportere til kamp. :)

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29874 ]