Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Autoservice Solør Fiskå Mølle
Statoil
Puls Flisa
Flisa Traktor Sparebank 1
Intersport Flisa Inkmann
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Klubben as
Åsnes Renholdsservice Eurosko
Fargerike Flisa Eidsiva
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Brente sjanser, mye slurv...
[2.5.2015]

Overskriften oppsummer igrunn kampen i ett, når vi var og besøkte Fart borte.

Laget som startet var : Henning, Patrick, Aleksander, Ivar, Martin, Ruben, Magnus, Stig, Marcus, Even og Anders. På benken satt Bjørn Kristian, Eirik, Lasse.
Alle innbyttere ble benyttet.

1. Seriekamp mot Sander tok vi styringa fra 1. minutt, mot Fart så gjorde vi det helt motsatte. Fart satte kontroll fra første spark på ballen, og de rullet opp halvsjanse på halvsjanse uten at det ble noen store farligheter av det. Vi er slurvete og gjør en del personlige feil, som gjør at de får disse sjansene. Etter 14 minutter er det en personlig feil som skaper brudd, Fart kommer gjennom på kanten og får skutt. Aleksander forsøker å blokkere, men toucher ballen akkurat nok til å sette keeper ut av spill, og 1-0 til Fart er et faktum.

Etter målet skjerper vi oss litt og vi kommer oss til noen sjanser, hvor det ender opp med at Anders utlikner til 1-1. Da hadde vi hatt noen minutter hvor vi fikk til vårt spill. Fart tok etter dette litt over igjen med høyt press, og 2 minutter senere slår Martin et halvdårlig tilbakespill til Henning som regelrett bommer på ball slik at den bare får en liten bue og lander 3 meter foran, og selvfølgelig rett i beina på en Fartspiller. Henning blokkerer det første skuddforsøket, men returen havner rett i Fartspiller igjen og hverken keeper eller forsvar klarer å få ballen unna får den går i mål. SLURV!

Vi fortsetter med en del personlige tullefeil, i tillegg til at vi lager veldig mange frispark på 25-40 meter fra alle kanter. Etter å ha feid unna en del av disse før får Fart frispark fra ca 30 meter ute på kanten. De slår et hardt lavt innlegg langs bakken, og alle spillere i bok stormer mot mål. Det slipper litt i markeringer og det er 2-3 fartspillere først mot ball, men ingen av dem rekker frem. Men de gjør nok til at de setter keeper ut av spill og ballen går rett i mål nede ved motsatt stolpe. Her er det igjen slurv med både markering, og ikke minst at denne SKAL keeper ta.

Rett før pause ruller Fart opp igjen ute på kanten, tar med inn og legger 45 inn, og igjen henger vi litt etter i markering og stillingen til pause er 4-1.

Det er flaut å gå til pause med disse sifrene. Det skal også nevnes at da vi er nøyaktige med pasninger, og gjør det vi skal gjøre så kommer også vi frem til flere sjanser som kan og skal settes i mål.

I pausa blir vi enige om at dette må heves, og at nå ligger vi allerede under med såpass at vi ikke har noe mer å tape på å spille vårt spill.

Fart starter med ballen i andreomgang, og 35 sekunder senere ligger ballen i Fartnettet. Eirik bryter pasning, og vi triller ball slik vi skal. Det er en og to touch hele veien som ender opp hos Anders som putter sitt andre for dagen.

I andre omgang er vi mer komptakte bakover og Fart kommer seg vel kun til 1 sjanse 1-1 mot Henning som blir reddet, i tillegg til at vi skaper mange sjanser. Fart har en heldig og ikke minst meget dyktig keeper i mål som holder unna, og desverre får vi ikke flere mål.

Det ble sagt etter Sanderkampen at vi hadde mulighet på poeng der. Mot Fart skulle vi hatt poeng, om vi hadde vært skjerpet fra avspark. Andre omgangen er mer slik vi ønsker å fremstå og vi vinner denne 1-0. Vi er fortsatt litt unøyaktige i andre omgang, men at vi kan telle 4-5 skudd på mål, inkludert 2 1-1 mot keeper er ikke mye feil.

Vi tar med oss det positive fra andreomgangen, og ser frem mot ny bortekamp mot Vang førstkommende fredag.

Takk til de supporterne som tok turen til Fart for å heie på oss, vi hører dere og da er det ekstra skamfullt å prestere som i første omgang. Håper dere blir med til Vang også.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29886 ]