Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Autoservice Solør Fiskå Mølle
Statoil
Puls Flisa
Flisa Traktor Sparebank 1
Intersport Flisa Inkmann
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Klubben as
Åsnes Renholdsservice Eurosko
Fargerike Flisa Eidsiva
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

3 strake tapet for A-laget....
[8.5.2015]

Vi dro til Vang for å reise kjerringa etter to tap mot to favoritter i avdelingen.. slik ble det ikke..

Etter tap mot Sander i serieåpningen, og deretter Fart i runde 2 var vi innstilt på å reise kjerringa og å dra hjem fra Vang med 3 poeng i sekken..

Eller vi burde vært innstilt på det. Vi blir instruert i å spille slik vi vil spille, og planen er lik den vi har hatt i alle treningskamper i vinter. Av en eller annen merkelig grunn så har ikke dette gitt uttelling i serien enda. Men det spiller ingen rolle hva slags plan man har når innsats, nøyaktighet og fokus ikke er plass. Jeg er så skuffet så jeg gidder ikke å utbrodere kampen noe særlig, men vi spiller utrolig dårlig mot et dårlig lag som setter de målene de må ha. I tillegg så er det en dommertrio som heller ikke er bra, men man får vel de dommerne man fortjener. De skal få slippe å få noe særlig kjeft, for det er langt ifra deres feil at vi taper i dag.

1-0 kommer etter brudd når vi forsøker å spille oss ut, vi slipper i press og en Vangspiller får stå på 17-18 meter og brenne løs et knallskudd som er utagbart.

1-0 til pause.

Vi går ut med høyere press, men vi klarer ikke å heve oss noe særlig og Vang kommer på flere kontringer. Det skal nevnes at Vang har et stoleskudd etter corner, og et korrekt annulert mål da ballen har vært over dødlinjen.

2-0 kommer på nok en kontring, men tilskuerne mente at det var klar offside på spilleren som scoret. 3-0 kommer da vi får brudd imot der Roger blir felt og spilleren som feller ikke er i nærheten av ball. De kommer alene gjennom med keeper og spiller 45 grader ut til umarkert mann som putter på åpen kasse.

De to siste målene er nok litt resultat av at vi flytter frem flere folk for å score mål. Vi har flere halvsjanser og ikke minst et knallskudd fra Benjamin som treffer innsiden av stolpen.

Vi må bare beklage til de som møtte opp på Vang for å heie på oss, og håper det var gratis inngang. Nå må alle mann gå i seg selv for å vise hva vi kan i første hjemmekamp neste fredag. Håper på bra oppmøte, for vi har et enormt potensiale i laget som bare bobler på å komme ut.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29902 ]