Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa
Fargerike Flisa
Klubben as Fiskå Mølle
Statoil Inkmann
Puls Flisa Autoservice Solør
Eidsiva Flisa Traktor
Eurosko Bernt Gundersen Graveservice
Kiwi Flisa Sparebank 1
Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Det lugger og lugger og lugger....
[18.5.2015]

1. hjemmekamp og den 4. i sesongen var hjemme mot Eidskog Fredag 15.5. Etter en god kamp mot Sander, en halv god kamp mot Fart og en utrolig dårlig en mot Vang var det på tide å vise hjemmepublikummet hva vi kan... Desverre må de nok vente et par uker til..

Det var bra oppmøte i idrettsparken i fint vær, og ikke minst en helt strålende bane. Alt lå til rette for en god fotballkamp. Desverre så går denne inn i samme kategori som Vang kampen. Vi produserer ikke nok selv, og i tillegg så er det veldig mye slurv i pasninger. Begge lag har noen halvsjanser, men uten at det er veldig farlig noen kanter. Eidskog har en ball i mål, men denne slipper keeper inn med vilje fordi det er indirekte frispark.

Igjen så virker det som om vi ikke har noe krutt å gå på, og at vi blir hengende etter og ikke setter i når vi skal gjøre det.

Andre omgangen blir litt mer spennende. Eidskog går opp til 1-0 etter et frispark som blir slått langt bak i feltet, og en av deres unge veteraner får nikke forholdsvis uforstyrret i bue og helt bor i nettveggen på andre siden. Buen er for høy og lang til at keeper kan ta den.

Ikke lenge etter utlikner vi til 1-1 ved Eirik Andreas som kriger inn en ball. I denne perioden har vi flere angrep som kunne endt i mål, men vi får liksom ikke helt til den siste touchen.
Eidskog har en corner ikke lenge etter dette hvor samme mann som sist står alene bakerst igjen og nikker ballen inn mot mål igjen. Keeper er ute i duell med spilleren da han plutselig står der alene. Det er kriging foran et åpent mål og ballen er farlig nærmer å være over streken. Det er fullt mulig den er over streken også, det er vanskelig å se. Men det blir ikke dømt noe mål.

Kampen fortsetter i samme spor og Eidskog får 2-1 etter selvmål av Marius. Det er et dårlig innlegg som skal heades ut, men marius kommer ikke helt opp og ender med å stusse ballen i en fin bue over Henning..

Vi flytter frem mye folk, og Eidskog kommer på flere farlige kontringer. Her er det ren udyktighet at de ikke scorer både 1 og 2 til.

Det ebber ut i nok et tap og 2-1. Vi er helt nødt til å finne tilbake til den flyten vi hadde i vinter, for det bor et enormt potensial i dette laget, som bør være gode nok til å kjempe om en topp-plassering. Pr idag så er vi helt nederst med eneste laget uten poeng så langt i sesongen.
Vi trenger all den støtte vi kan få fremover og håper folk fortsetter å komme på kamp.

Takk til alle som kom på kamp, kjøpte lodd og varer i kiosken, og ikke minst til de som kom på vår pubaften på sønsterud gård.
Vi skal gjøre vårt beste for å gjengjelde støtten.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29852 ]