Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fargerike Flisa Eidsiva
Fiskå Mølle
Flisa Traktor
Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Intersport Flisa Puls Flisa
Statoil Klubben as
Åsnes Renholdsservice Sparebank 1
Eurosko
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Ineffektive og fortsatt 0 poeng..
[4.6.2015]

Vi skulle vise oss frem på hjemmebane og ta 3 poeng, desverre ble det ikke slik mot Nybergsund 2.

Vi stiller opp med godt humør og god tru på hva vi skal gjøre og hva vi driver med. Kampen går litt slik som vi har forutsett, og bølger veldig frem og tilbake. Etter to kamper med slett innsats er det en befriende følelse å se 1. omgangen hvor innsatsen er meget bra.
Vi kommer oss til noen sjanser, hvor den største er Fredrik som bommer fra ca 3 meter. Veldig typisk slik sesongen har vært så langt. Det er mange dueller, og en dommer som har lagt lista veldig høyt på dueller og taklinger, og desverre veldig lavt på munnbruk klarer ikke å stoppe halvstygge dueller fra begge lag.

Det står 0-0 til pause og Sundet har ikke skapt stort i løpet av omgangen, desverre gjelder det oss også.

2. omgangen starter litt slik som vi har spilt de to foregående kampene, hvor innsatsen og trua på hva vi skal faller likt som klokka utover i omgangen. Vi blir tvunget til å foreta flere bytter pga skader og med 2 bytter i bakre firer så slipper vi Sundet til flere halvsjanser. De kom dog ikke nærmere enn et stolpeskudd på frispark.
Midt i omgangen får vi en corner som Sundet får slått ut. En rask og målbevisst spiss får tak i den og etter litt har hele vår banehalvdel for seg selv mot Henning. Spissen trekker det lengste strået og runder, og setter ballen i åpent mål. 0-1....
Vi skaper noen veldig gode sjanser etter dette, blandt annet en trippelsjanse hvor deres forøvrig gode keeper gjør to meget gode inngrep og redder en heading fra Marcus på 2 meter.

Vi går atter igjen skuffet av banen, men vi har en første omgang som viser litt av hva vi faktisk gjorde i vinter. Jeg har full tro på at vi kommer til å ta mange poeng i årets sesong, vi må bare komme oss tilbake inn på det sporet vi hadde i vinter. Det er ikke snakk om noen krise i troppen, og vi jobber hver trening med å knekke koden. Neste forsøk er førstkommende lørdag borte mot Engerdal. Det blir en vanvittig lang busstur hjem til Kjellmyra om vi ikke knekker den der oppe. Vi vet at det blir en tøff kamp, med 200 patriotiske hjemmesupportere. Vi gleder oss til å besøke Hedmarks beste borteopplevelse i 4. divisjon, og håper å sende supporterne deres hjem med 0 poeng.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30108 ]