Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor Fiskå Mølle
Statoil
Sparebank 1 Kiwi Flisa
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Inkmann Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Autoservice Solør
Klubben as Intersport Flisa
Åsnes Renholdsservice Eurosko
Puls Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Fortsatt 0 poeng...
[6.6.2015]

Etter den 6. seriekampen mot Engerdal står vi desverre fortsatt med 0 poeng.

Det er litt rart hvordan man alltid blir overrasket over hvor liten banen til Engerdal faktisk er, og i tillegg hvor positivt overrasket man blir over hvor mange lokalpatrioter som møter opp på kamp for å støtte laget sitt. 105 betalende tilsier vel at det var en ca 150 tilstede på Heggeriset stadion.

Kampen starter med et lite Engerdalspress hvor vi blir litt overrasket over dårlig feste, ujevnt underlag og en vanvittig sprett på våt bane. Vi får to tidlige gule kort, som i og for seg er greie, om lista hadde ligget på det nivået hele kampen. Stig og Bendik får begge de gule kortene, og å få to gule i forsvarsfirern i løpet av de første 10 minuttene er aldri gunstig. Vi vender oss etterhvert til banen og presser Engerdal lenger tilbake. Men dette er en stillingskrig og begge lag pumper baller fremover. Engerdal får etterhvert et utrolig billig frispark når spissen deres skal gjøre en vending og mister festet i som nevnt en våt bane. Frisparket blir slått inn på to spillere som står merkverdig alene. Mistenker en offside, men det er mye folk og ballen er i lufta ei stund så vi godskriver linjemannen for den.
Spilleren som tar ned ballen i 16 meteren mister fotfestet og glir i det han skal skyte, og nummer to i kø hos Engerdal setter ballen inn i lengste fra ca 12 meter.
1-0.

Vi tar litt over igjen etter dette og kommer på noen gode kontringer som ikke helt blir noe ut av. Dagens største snakkis blir når Simen blir slått alene igjennom med keeper, er på vei rundt og blir felt av keeperen på ca 18 meter. Her er det utrolig feigt av dommeren å ikke gi keeperen til Engerdal marsjordre,men han får et gult kort. Frisparket går desverre over mål. Kun få minutter senere er vi på nytt på vei igjennom, her ser jeg ikke helt hva som skjer, men det er en pasning inn i feltet og ballen havner i mål. Simen krediteres for målet (men er mulig det er et selvmål også). Uansett så er stillingen 1-1, som står seg til pause.

Vi er fornøyde med førsteomgangen da vi vinner mange dueller, og hele gjengen kriger om hver eneste ball.

Andre omgangen fortsetter som første, med en stillingskrig der utspark fra keeper havner midt mellom midtbanen og 16 meteren på begge sider. Engerdal er nok hakket flinkere enn oss til å ta ned ballen og spiller sitt vante spill med å slå ball ut på kant som skjærer inn/legger inn. Midt i 2. omgangen får Engerdal kast langt opp i banen, noe som på en så liten bane betyr farligheter hver gang. De kaster inn og Engerdalspilleren går opp for å stusse. Roger som har denne mannen viser at han ikke dytter og har armene rett i været når han går inn i duellen. Ballen blir stusset rett i hånda til Roger og det skal godt gjøres å ikke dømme straffe.

Keeperen til Engerdal kommer opp og setter straffa sikkert i mål. 2-1.. Vi presser på mer framover etter dette og har heading i tverrligger, heading utenfor, og en Engerdalskeeper som gjør neon veldig gode inngripner. Vi klarer ikke å sette inn den viktige 2-2 scoringen. På overtid ligger vi med 3 mann bak og Henning ligger langt ute. Engerdalsspissen får ballen på midten og undertegnede blir veldig ivrig på å skulle få tak i ballen. Spissen oppfatter dette og setter ballen på blank kasse. 3-1 og dommeren blåser av kampen.

Det er ikke ofte jeg skylder på dommeren når jeg taper en kamp, og det er heller ikke hans feil at vi ikke klarer å score flere mål 11 mot 11.Men han er en medvirkende årsak idag, og 11 mot 10 ville skapt et annet kampbilde. Men han går ut før kampstart og sier at han ikke vil ha noen kommentarer eller roping på at det skal blåses frispark (spontanreaksjon), og dette har han voldsomt fokus på gjennom hele kampen. Når man er på bortebane og 150 stk på sidelinjen roper hver gang de mener Engerdal skal ha frispark, mens vi får tilsnakk om vi ytret oss så føler man seg litt overkjørt, for Engerdal fikk veldig mange frispark i situasjoner der vi ikke fikk det.
I tillegg til at Engerdals beste spiller burde vært utvist midtveis i 1. omgangen så føles det veldig surt, når man kjemper om viktige poeng.

Vi gratulerer uansett Engerdal med seieren. Men jeg har uansett lyst til å nevne en ting til før jeg avslutter. Jeg har alltid likt å komme til Engerdal å spille fotballkamper, selv om de over 100 tilskuerne heier på Engerdal er det artig med tromme og heiarop på tribunen. Trivelige gutter er det også på Engerdal selv om det ble slengt litt kommentarer begge veier når det kokte som mest i dag.
MEN.... Når man må stå og høre på tilrop som homo, fitte, taper osv osv osv, fra voksne folk når man spiller en fotballkamp i 2015 da må det sies at man mister litt troen på menneskeheten. Det skal sies at dette var et fåtall av de mange oppmøtte, men uansett burde disse ha fått tilsnakk fra noen av de andre voksne på tribunen.
SKJERP DERE!

EDIT! : Engerdal supporterklubb og fotballaget har unnskyldt seg for opptreden til de få supporterne som kom med nevnte tilrop. De har også tatt opp dette i sin egen supportergruppe på facebook, for å luke ut slikt. VELDIG BRA!! Som trener i yngres er dette noe vi har mye fokus på, og vi håper også at våre egne supportere holder seg for god til å skrike slikt til våre motstandere.
All ros til Engerdal som uten tvil har den mest dedikterte og trofaste supportergjengen i 4. divisjon!

Dagens mirakær ble uten tvil Roger Bredesen som var over alt i dag.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29887 ]