Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Klubben as Autoservice Solør
Fiskå Mølle Statoil
Bernt Gundersen Graveservice Lund Elektriske
Sparebank 1
Intersport Flisa
Åsnes Renholdsservice Puls Flisa
Eurosko Fargerike Flisa
Eidsiva
Flisa Traktor Inkmann
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Herrelaget avslutter vårsesongen med to pang!
[6.7.2015]

Etter en heller treg og tung vårsesong løsnet det endelig for gutta våre.

Det har vært litt travelt for skribenten siste tiden, så desverre mangler det kampreferat fra de 3 siste kampene.

Fredag 12. Juni møtte vi Trysil hjemme. Dette var forresten den første kampen etter at Thor Arnstein Berg kom inn i trenerteamet.
Vi har som vanlig en klar kampplan og en strategi. Men igjen så er vi for unøyaktige foran mål, og slappe, uheldige og klønete i bakre ledd. Trysil går opp i 1-0 etter at Henning har hatt en redning som går i innsiden på stange og spretter tilbake på andre siden av mål. Der er det en Trysilspiller som er først på og setter ballen i nærmeste kryss fra kort avstand. Deretter utlikner vi til 1-1 på straffe ved Roger. 15 minutter før slutt og i en god periode for oss så slår trysil en lang gjennombruddspasning som vinden tar tak i. Henning feilberegner helt og ballen spretter i bakken og over en keeper på bærtur og desverre i mål. vi taper 2-1. Nytt ettmålstap hvor innsatsen er god og vi fortjener mer.

Uken etter reiser vi til Galterud, vi har litt sykdom i troppen og noen fra forrige kamp er ute, men med en så stor og god stall som vi har så stiller vi ikke noe dårligere for det. Galterud starter kampen best og har en periode de første 10-15 minuttene med flere avslutninger, hvor vi er gode og heldige som ikke får imot. Vi tar over er etter dette og fra 15 og ut er det bare et lag på banen. Vi kriger og vinner dueller på banen, i boksene og ikke minst vi får pasninger og spill til å sitte. Vi vinner kampen helt fortjent 5-1 og kunne fort ha fått enda flere mål mot slutten. Det skal også nevnes her at vår 15 åring i mål, Vebjørn Espeland fikk sin offisielle debut siste 15 minuttene og varter opp med flere kvalifiserte redninger. Meget artig!

Vi var høyt oppe etter galterudkampen, og at ting endelig løsnet litt for oss. Det var en veldig viktig følelse før vi tok imot bunnkollega fæssa i siste kamp før ferien. Det var duket for en kjempekamp i idrettsparken med over 300 tilskuere på plass, noe som er meget bra i et bunnoppgjør i 4. divisjon.
Vi får en straffe tidlig som aleksander setter i mål. Deretter har fæssa to gode sjanser som vi avverger. Vi er nok det beste laget totalt sett, men det er nerve i kampen helt til Simen setter 2-0 5 minutter før slutt. Fæssa produserer flere halvsjanser men blir aldri helt farlige foran mål. Det likner litt på det vi har gjort i hele år også, at vi har kommet oss frem til 16 men det har stoppet seg litt der.
Kampen mot fæssa er ingen fin kamp fra noen av lagene, og må nok gå inn i boka som en krigekamp. Men vi tar 3 viktige poeng og lå A-poeng med fæssa når 9 kamper var spilt. (fæssa har snudd helt på hælen etter et trenerbytta og har faktisk tatt 6 poeng til etter denne kampen og ligger nå godt plassert på tabellen.)

Vi tok ferie etter denne kampen og står med 6 poeng på 9 kamper. Vi har aldri vært stresset i vårsesongen, for vi har veldig god trua på det vi driver med og hva vi er gode for. Vi har flere sure ettmålstap hvor det er personlige feil som er delaktige i tap. Vi har fått luket ut disse før ferien, og det er hovedgrunnen til poengfangsten. Vi åpner knalltøft til høsten igjen med Fart 7.8, Sander 10.8 og Vang 14.8. Alle 3 kampene er hjemme i idrettsparken. Det er tett oppover på tabellen og ved å spille som vi vet vi kan så kan vi få en helt ok plassering når sesongen er over.

Vi har hatt en ekstra treningsuke før vi tok ferie som var meget bra i varmen, og vi gleder oss bare til å ta fatt i høsten nå. Vi gledet oss stort over oppmøtet under fæssakampen og håper vi ser like mange når vi starter opp igjen.

Vi ønsker alle sammen en god sommer og håper vi sees til høsten!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29875 ]