Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Bernt Gundersen Graveservice Inkmann
Eidsiva
Eurosko Statoil
Flisa Traktor Klubben as
Åsnes Renholdsservice Kiwi Flisa
Lund Elektriske Fiskå Mølle
Intersport Flisa Sparebank 1
Fargerike Flisa Puls Flisa
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Høstsesongen er igang!
[9.8.2015]

Etter en noe unormalt lang sommerferie fra kamper så var det igjen dags for kamp i idrettsparken for herrelaget.

Vi møtte Fart som vi møtte i andre serierunde. Kampen der oppe var preget av mange personlige feil, og vi lå under med 4 mål i sekken til pause. I andre omgang der oppe kjører vi mer eller mindre over Fart uten at vi klarer å score nok mål.

Dette ga oss troen på at vi skulle kunne gjøre det samme nå som i andre omgangen der, og at vi skulle gå ut og styre kampen.
De 11 som startet var : Henning, Ruben, Fredrik, Marius, Alexander, Roger, Eirik A, Selmer, Simen, Even og Anders. På benken satt : Vebjørn, Emil, Patrick, Joakim og Robert.

Vi har en klar plan på hva vi skal gjøre, og ikke minst holde fokus og fortsette der vi slapp før ferien, hvor vi avsluttet med to gode kamper og 6 poeng!

Det tar ikke mer enn 5 minutter før Anders har et sugende defansivt løp og vinner tilbake ball, som havner hos Even som forserer det som er på kanten og legger en ball inn til Simen som har en enkel jobb med å trille ballen i mål. Vi maler på og vi produserer en hel bråte med store sjanser, bare Simen alene burde vært 5 målscorer denne kvelden, men det ville seg liksom ikke.

Vi går til pause med 1-0 og Fart kan vel notere seg for en halvsjans på et frispark fra 17 meter som går rett på mål. Vi er veldig gode defensivt og gode fremover.

Andre omgangen fortsetter som den første, hvor det kun er et lag på banen. Vi styrer alt og når Fart har ball forsøker de å slå lange baller på spisser som er totalt temmet av vår bakre firer. Det er nok en del som sitter og venter på det som alltid skjer når et lag sliter med å score mål, at det andre laget setter en tilfeldighet. Ca 20 før slutt var det nok meningen at det skulle skje. Fart har et frispark ute på kant og slår et godt innlegg. Det er en markeringssvikt hos oss og en fartspiller får avsluttet inne i 5 meteren. Heldigvis er keeper våken og får en fot på den, returen rydder forsvaret opp i slik at skuddet går utenfor stolpen. I det 78. minutt er det innbytter patrick som blir slått gjennom på venstresiden, tar med seg ball og dundrer den opp i nærmeste kryss. 2-0 og herfra og inn er vi trygge.

Vi bruker hele benken utenom Vebjørn, og alle sammen gjør gode innhopp. Det skal også nevnes at Vebjørn og dagens debutant Emil er 15 år gamle begge to og er da ikke engang sammenlagt eldre enn Robert som også kom innpå siste 10.

På Fart sin hjemmeside ser de på seg selv om Robin Hood som gir bort poeng til de fattige. Disse poengene her fikk vi ikke, disse tok vi, og selv om Fart haddde brukt alle 14 som kom på kamp samtidig hadde de ikke hatt noen større sjans ;) Så gode er vi faktisk i denne kampen.

Vi står sammen som lag, og alle legger ned en helhjertet innsats fra bakerst, til fremerst og på sidelinja. Synd det ikke er flere tilstede på kamp.

Vi står nå med 9 poeng og en 9-1 i målforskjell på de 3 siste kampene og er divisjonens formlag akkurat nå. I morgen kommer Sander på besøk, med kampstart 19.30. Også mot Sander kunne vi tatt med oss poeng i serieåpningen i vår, så vi går inn i kampen med god selvtillit og en kampplan som vi har tro på.

Håper det kommer mange til idrettsparken i morgen og heier oss frem til den 4. seieren på rad.

Juryen som kåret dagens kjellmyrakær har nok ikke hatt noen enkel jobb, men Ruben står frem som en gigant i kampen i dag og vinner fortjent en burger på snacksen. Væl unt! :D

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29890 ]