Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Autoservice Solør
Flisa Traktor Åsnes Renholdsservice
Klubben as Kiwi Flisa
Eidsiva
Lund Elektriske Sparebank 1
Fargerike Flisa Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice
Eurosko Fiskå Mølle
Statoil Intersport Flisa
Puls Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Prestasjonsfall, temperement og 3 poeng!
[11.8.2015]

Sander kom på besøk til høstens andre hjemmkamp på 4 dager. Det ble nok ingen finspilt kamp for de som var å så på, men kampen var spennende til siste slutt!

Med tanke på at det er gratis inngang i idrettsparken, så fikk nok de aller fleste god valuta for inngangsbilletten. ;)

Laget som startet var : Henning, Marius, Alexander, Fredrik, Ruben, Roger, Eirik A, Selmer, Simen, Even og Anders. For den oppmerksomme leser så er dette nøyaktig samme lag som sist som slo fart.
Etter en slik kamp er det vanskelig for trenerne å sette ut noen, eller gi noen andre en sjanse.

Vi har som vanlig en meget god kampplan, og er enige om at vi skal ut og vise Sander hvem som er sjef. Sander jublet nok veldig når vi hamlet opp med Fart på fredag, og kom nok til Kjellmyra for å hente med seg 3 poeng og tabeltet. Slik ble det ikke!

Det viste seg kjapt at vi ikke var på samme nivå som mot Fart, hvor vi var best i alle deler av banen. Sander har mye ball, og heldigvis kjører de samme taktikk nå som forrige kamp med lange baller opp på spiss som legger igjen. Marius og Alexander er sjef i duellene og tetter igjen bakover. Simen gjør som sist og springer det han er kar om, han får etterhvert en fin ball på kanten og han forserer fremover. Passerer backen og skjærer inn. Mot Fart chippet han ballen rett i fanget på keeper, men denne gangen gikk ballen i en herlig bue og havnet i nettet. 1-0!

Spillet bølger mye frem og tilbake og ingen av lagene klarer helt å spille ball, så det er mye lemping i bakrom fra begge. Etter ca 36 minutter blir Simen felt i Sander sitt felt. Nå står jeg veldig langt unna, men det ser noe billig ut. Straffe er uansett dømt, og Alexander setter ballen trygt i mål. Vi rir av et massivt Sanderpress og går til pause med 2-0.

Wegard kjefter litt i pausa for vi er meget heldige som leder. Sander har hatt en heading i tverrleggeren og et par skudd utenfor eller rett på.

2. omgang fortsetter i samme spor som første, og desverre tok det ikke mange minutter før Sander får en meeeget billig straffe. Sanderspilleren slår ball forbi Eirik A inne i vårt felt, Eirik forsøker å skjerme ballen videre til neste kjellmyrakar og dommeren dømmer straffe. Straffen settes i mål.. 2-1.. Vi er desverre langt unna middels i en lang periode og Sander styrer det meste av det som skjer. Vi har grei kontroll på dem, men vi gir bort en del frispark i farlig posisjon og Sander er farlig nærme flere ganger. Midtveis i 2. omgang er Sander på nytt i vårt felt, og det er litt klabb og babb. Sanderspiller vipper ballen for å forsøke å få den foran mål. Ballen treffer Eirik A i overarmen (som ligger tett inntil kroppen). Det dømmes straffe igjen, noe som er ekstremt billig. Igjen går straffen i mål og det står 2-2. Det føles jævlig urettferdig når vi stort sett har hatt god kontroll bakover.

Etter dette løfter vi oss litt igjen og presser på. Vi får noen frispark og cornere. 10 minutter før slutt er vi på visitt langt fremme og ballen er fri foran mål. Den ender tilslutt opp hos Ruben som på halvvolley (?) klinker ballen i mål. 3-2! De siste 10 minuttene er en skamfull opptreden fra begge lag, med kjefting, taklinger, møkkaprat til både motspillere, dommere og tilskuere. Det betyr i allefall at kampen betyr mye for begge lag. Det blir utdelt 3 gule kort siste 10 minuttene, og flere kunne blitt gitt. Det var knotter først, etterslengere, trøyeholding og dytting. 5 Minutter før slutt går Fredrik inn i en kjempefin takling hvor Sanderspilleren som hopper inn med knottene først og strake bein. Fredrik blir hissig og dytter Sanderspilleren bort med beina. Dommeren ser på dette som spark (hevn) og Fredrik får sitt andre gule for dagen. Vi klarer å ri av siste 5 minuttene med en mann mindre og vinner 3-2 mot serielederen.
Meget viktig seier, og vi viser hva som bor i oss. I dag vinner vi på en dårlig dag, og igjen har vi bare slupper inn mål på straffer. Vi har nå 4 seiere på rad, og vi er over den beryktede streken, med en kamp mindre spilt enn de fleste.

Jeg ønsker uansett å rette en beklagelse til unge dommere som fikk en stri tørn i denne kampen. Det er voksne karer som kjefter ned og forsøker å styre dommerne (fra begge lag). Det er godt å se at det gror godt i dommermiljøet i hedmark og alt i alt så gjorde dere alle 3 en god jobb, selv om alle 3 straffene nok kanskje var litt enkle. Men det er da likt for begge lag i vertfall. Stå på videre!

Vi har tidligere gått ut og klaget på publikum som hadde ufin oppførsel, hvor Engerdal som hadde dette publikummet gikk ut og beklaget seg. I kampens hete er det en person på sidelinjen som slenger en kommentar til undertegnede som svarer med å vise finger til tribunen. Her tas det selvkritikk og slikt skal selvfølgelig ikke forekomme. Jeg fikk ikke med meg hvem det var, eller hvor du kom fra. Men jeg kikket opp etter kampen og skulle be om unnskyldning men da hadde de fleste dratt. Så derfor tar jeg det her. Det koker veldig hos mange i dag, og en kommentar fra sidelinjen tolkes ofte feil.

Kampen er uansett over, vi tar med oss både det positive og negative og ser frem mot en god trening onsdag og ny hjemmekamp mot Vang på Fredag. Håper det kommer minst like mange på kamp da, for mot Sander var det imponerende mange på tribunen. VELDIG ARTIG! Og vi satser på at Eirik A ikke lager fullt så mange straffer på fredag ;)

Vi takker Sander, dommere og ikke minst ballgutter (dere gjorde en kjempejobb!) for kampen.

Dagens mirakær ble vår bauta i forsvar Alexander! Kos dæ med burger!

-- HenningTilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30111 ]