Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Puls Flisa Statoil
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Sparebank 1 Eurosko
Fargerike Flisa Eidsiva
Fiskå Mølle
Flisa Traktor
Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Intersport Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

5 på rad, og vi er i vinden!
[18.8.2015]

Det var klart for nok en hjemmekamp, og denne gangen mot Vang.

Etter 4 seiere på rad var vi klare for å ta imot Vang. I vårsesongen møtte vi Vang borte og leverte en kamp langt under pari. Med dette i minnet var det nok en del som gikk inn i kampen med en viss nerve.
Vi hadde også litt frafall fra de forrige kampene og vi startet med følgende 11.

Henning, Martin, Marius, Alexander, Ruben, Eirik A, Selmer, Simen, Even, Anders, Magnus

Kampen startet i gåtempo fra begge lag. Det var veldig varmt i idrettsparken denne kvelden noe som nok påvirket begge lagene. Det ble noen småsjanser til oss, uten at vi helt klarer å sette ballen i mål. Etter 22 minutter får Vang corner og vi slipper i markering. Vang setter en styring inn ved første stolpe og vi ligger under 1-0. ca 10 minutter etterpå kommer Vang igjennom etter flere misforståelser mellom spillere og Henning feller Vangspilleren. Det var kontakt nok til straffespark, men at spilleren fra Vang nesten ligger ved reklameskiltene er overspill fra øverste hylle. Straffesparket blir uansett sendt langt over og stillingen er fortsatt 1-0. Det blir tatt noen grep fra sidelinjen etter dette og vi hever oss betraktelig. Det kjempes mer og alle spillere forstår at det kan være de som er neste mann til å bli byttet ut om de ikke skjerper seg. Rett før pause er Simen på plass etter et meget godt angrep av oss, og utlikner til 1-1.

Pausepraten er ikke av det lystige slaget når hele laget har underprestert, og det blir gitt klare retningslinjer på hva som skal skje i andre omgang.

Når dommeren blåser i fløyta etter pauser er det kun 1 lag på banen, og vi styrer alt som skjer på banen. Simen setter 1 til og presser frem et selvmål i løpet av kort tid, og kampen er i prinsipp avgjort. Midtveis i 2. omgangen sender Patrick i vei et langskudd fra ca 70 meter(!), som går i mål bak en keeper som står for langt ute og ikke rekker inn igjen. 4-1!

Vi fortsetter å presse fremover, og er solide bakover. Vang har et frispark som lurer seg under muren, men denne holdes ute. Vi gjør en del bytter og det er ekstra gledelig at Vebjørn og Emil, begge 15 år får sine minutter på seniornivå. Dette er veldig viktig for fremtiden, for to meget lovende spillere.

Dagens kjellmyrakær blir fortjent Simen som konstant truer forsvaret til Vang og scorer "3" mål denne kvelden.

Med denne seieren tar vi store steg oppover på tabellen og ligger nå plasser omtrent midt på. På fredag møter vi Eidskog som har gjort det bra i det siste, så dette blir heller ingen enkel kamp. Vi håper at folk tar turen til Magnor for å heie på oss. Kampstart er 19.00

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29903 ]