Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Åsnes Renholdsservice
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Fiskå Mølle
Eidsiva Bernt Gundersen Graveservice
Lund Elektriske Fargerike Flisa
Eurosko
Klubben as Puls Flisa
Inkmann Sparebank 1
Intersport Flisa Autoservice Solør
Statoil
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Den 6. kom aldri.. Men rettet opp igjen og vant!
[25.8.2015]

Det går litt slag i slag i 4. divisjon. Etter 5 seiere på rad tok vi turen til Eidskog og tapte 3-2, før vi noen dager etter reiste til Rena og gjenvant æren.. Les om begge kampene her...

Vi dro til Eidskog med 5 seiere på rad, selv om formen har vært litt dalende så var troen på topp.

Vi er ikke helt på når kampen går igang og Eidskog putter dagens første etter bare 1 minutt. Deretter bølger kampen frem og tilbake. Vi har delvis veldig godt press, men vi går til pause med 1-0. Troen på at vi skulle klare dette var absolutt til stede, men at vi måtte skjerpe oss på flere områder. Eidskog er et lag som kjemper til de ikke orker mer, og vi måtte selv opp på det nivået.

Benjamin kommer etterhvert inn og markerer seg med en gang med et stolpetreff som varsler om hva som skal kommme. På et innlegg ikke lenge etterpå havner ballen hos Benja som bruker 2 touch og dundrer ballen i mål.

Desverre klarer vi ikke å holde på dette og Eidskog kommer gjennom på vår høyreside, og ballen havner til slutt i nettet etter litt klabb og babb i feltet. 2-1....
Vi presser Eidskog hardt og føler vi kan ta kampen. Midtveis i andreomgang slås det et halvdårlig innlegg som en Eidskogspiller tar på hel volley og måker ballen i eget mål fra 18-19 meter. Meget flott mål og 2-2.
Etter dette vipper kampen veldig og vi flytter folk frem for å drepe kampen. Vi får et uheldig frispark imot etter ca 90 minutter på 18 meter. Eidskog brenner til, Henning redder skuddet og returen, men 2 returen blir satt imål. 3-2 til Eidskog og kampen ebber ut med 0 poeng.

Jævla surt, er en mild måte å beskrive følelsene etter denne kampen på..


Tirsdag 25.8 tok vi turen til Rena, i en utsatt kamp fra vårsesongen. Vi visste at det kom til å bli en hard kamp. Etter veldig gode innhopp mot Eidskog var det flere bytter fra forrige kamp, i tillegg til en "debut" fra Marius Bekkemoen som ble klar til kampen. Marius har vært med Flisa hele sesongen og kommer til oss på lån ut høsten.
I et veldig vått vær på en utmerket bane blir vi til tider overkjørt av Rena på deres kontringer. Vi vinner alt for få 2. baller og blir aldri helt direkte farlige foran deres mål. De har vel 3-4 meget gode sjanser, men de blir holdt unna. Stillingen til pause er 0-0 og vi føler at selv om Rena er gode på kontringer så er det ikke store justeringene som skal til før vi kan sette en i kassa.

Slik blir det desverre ikke og selv om kampen bølger frem og tilbake er Rena konstant farlige foran vårt mål. Det er bare hell, og gode prestasjoner fra forsvarsfirer og keeper hos oss som holder oss inne i kampen til tider. Etterhvert som kampen går mot slutten får vi satt ett høyere press og vi klarer å holde spillet på midten eller fremover. 6-7 minutter før slutt får vi et frispark nesten på midten som Marius B druser på mot mål. En Rena spiller forsøker å nikke unna, men stusser ballen elegant i krysset. 1-0 til Kjellmyra. Herifra og ut er det kun kriging hele veien. Rena kommer til flere store sjanser men fortsetter å være unøyaktige i tillegg til at vi er gode bakover og får ryddet unna.
Når dommeren blåser av på stillingen 1-0 til oss er det veldig deilig at vi kan notere oss for nye 3 poeng i protokollen, noe som gir oss 18 poeng på 7 kamper(!!). Det var kanskje ikke helt fortjent at vi går av som vinnere i dag, men vi kriger hele kampen og det er en lagseier. Det er vanskelige spilleforhold med en kjempevåt bane og øsepøsende regn. Vi vinner krigen, og kan se frem til 14 dager hvile før vi tar turen til nybergsund! Der skal nye 3 poeng kriges inn!

Girre girre gassen!!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29906 ]