Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Fargerike Flisa Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Åsnes Renholdsservice
Intersport Flisa Klubben as
Lund Elektriske Sparebank 1
Autoservice Solør Inkmann
Puls Flisa
Fiskå Mølle
Statoil
Eurosko
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Oppsummering av kampene mot Sundet 2 og Engerdal
[13.9.2015]

Etter en periode med mange seiere på rad, rauk vi på mot eidskog før vi rettet opp igjen mot Rena. Tabellen er tett som juling på annendagsfesten og her er det krig om alle poengene.

Tirsdag tok vi turen til nybergsund og møtte Nybersund 2 som stilte et meget sterkt mannskap. De har tidligere meldt at de ønsker å få 2. er laget opp i 3. divisjon og det vises også på hva de stiller med når vi kom på besøk. Desverre ble oppgaven for tøff for oss, selv om vi kriger og spiller godt gjennom store deler av kampen. Vi utlikner til 1-1 etter kjempefint spill før vi slipper inn et tullemål ved markeringssvikt. Vi reduserer igjen til 4-2 i en periode der vi er klart best og har flere gode sjanser. Desverre er Sundet et hakk for gode for oss og vinner tilslutt 6-2. Resultatet er fortjent, og vi får bare ta med oss lærepengenen på hva som kreves på et høyere nivå. Dette var heller ikke den kampen vi hadde regnet med at vi skulle vinne, men vi gir alltid alt i alle kamper så det er selvfølgelig fryktelig surt å tape..

Lørdag møtte vi Engerdal til dyst hjemme. Engerdal har som oss ligget i bunnen av tabellen store deler av sesongen, men har plutselig begynt å plukke poeng nå, og ligger før oss på tabellen, dog med flere kamper spilt. Vi sliter litt med å få alle spillere på plass til kampstart og forsøker å utsette kampen med en times tid, men dette passet dårlig for Engerdal. Noe som medfører at vi blir litt stressa i kampoppkjøringen.

Kampen kan egentlig oppsummeres med 1 ord. Frispark. Det er en fryktelig dårlig kamp fra begge lag, og desverre har vi en kampleder som ikke legger noen list i det hele tatt men blåser litt som en ivrig vårvind. I alle kanter. Engerdal er smartere enn oss og oppfatter dette tidlig, og de skriker og hiver seg ned så fort det er en duell. Noe som medfører at dommeren blåser i de fleste tilfeller. Vi får en fortjent straffe etter 18 minutter når martin blir felt av keeper. Martin behøvde bare å pirke inn ballen med venstrebeinet etter å ha rundet keeper, men blir felt. Nå er ikke jeg dommer, men det heter seg vel at om man tar fra en spiller en klar scoringssjanse så skal det belønnes med rødt kort. Keeperen får gult og det blir dømt straffe, så det er sikkert greit det og.. Alexander setter straffen sikkert og vi går opp i 1-0.
Deretter går det egentlig i frispark utover mot pause. Det engerdal skaper, kommer på dødballer, som de får rundt 16 meteren våres. Vi har et par gode sjanser til å sette 2-0, men Engerdalkeepern gjør noen gode inngrep.

1-0 til pause og vi er ikke fornøyde i det hele tatt. Alle er enige om at dette ikke er i nærheten av hva vi bør forvente av oss selv. Vi går ut tøft i andreomgang og går opp til 2-0. Herfra og ut skal vi være rutinerte nok til å ri av, men som nevnt så blåses det litt i hytt og gevær. Engerdal får et korrekt idømt frispark på 18 meter, som kommer av at vi skaper brudd imot, og forsvaret vårt er litt klønete, mot en feilvendt spiss. Frisparket blir plassert helt oppe i høyrekryss, noe som Henning bør ha da det ikke er direkte hardt og i keeperhjørnet. 2-1. Engerdal vil mest en periode og de er på en visitt i vår 16 meter. De 5 gangene før dette har det vært minst en Engerdalspiller som har ropt på straffespark og kastet seg rundt, og desverre lar dommeren seg lure tilslutt og peker på straffemerket. Jeg ser desverre ikke hva som skjer, men de som sitter på sidelinjen og tilskuere som har kommentert det etterpå sier at straffen der var syltynn. Men dømt er dømt, og uten noen form for reprisemuligheter så blir det slik. Henning er på straffa, men får desverre ikke slått den utenfor. 2-2. Derfra og ut bølger kampen og vi er nærmest scoring på overtid når patrick kan plassere en ball i mer eller mindre åpent mål fra 25 meter. Men det blir litt skrå vinkel og feil bein, så ballen triller 2 meter utenfor.

2-2 er sluttresultatet. Skuffende resultat, men et viktig poeng i kampen mot Braskereidfoss og Rena i bunnen. Vi har fortsatt 12 poeng å spille om og kan fortsatt havne i topp 5, så det er bare å brette opp armene de siste 4 kampene.
Dagens Kjellmyrakær blir Roger som gjør en meget habil innsats de 70 minuttene han har på banen.

Det er absolutt ikke dommeren sin feil at vi ikke vinner denne kampen. Men både vi og Engerdal blir snytt for å få spille en god fotballkamp, for begge lagene kan å spille god fotball, men det blir vanskelig når alle dueller ender i frispark og at det ikke blir lagt noen "list" på hva som er tillat/ikke tillatt. Det ble en stund blåst på alt, før det en periode ikke ble blåst på noe. Begge lagene kjefter voldsomt på dommeren og uten at det blir reagert på noe vis. Dette bidrar til at det er større sjans for stygge taklinger og skader, og med et halvsleipt føre er det flere nesten taklinger som kunne blitt stygge fra begge lag.

Vi har en dårlig dag, og da får vi vel bare godta at dommeren også kanskje hadde en dårlig dag. Vi er tross alt i 4. divisjon...

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29880 ]