Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eidsiva Autoservice Solør
Klubben as Intersport Flisa
Åsnes Renholdsservice Eurosko
Puls Flisa
Flisa Traktor
Fiskå Mølle
Statoil Sparebank 1
Kiwi Flisa Fargerike Flisa
Lund Elektriske Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

På hengende håret!
[12.10.2015]

Etter en knall tid midt i sesongen har det dabbet litt av igjen på høsten og den store poengfangsten har latt vente på seg..

Først får jeg bare beklage at det ikke har vært referat fra de siste kampene, men både tid og skuffelsen over tapte poeng har vært en avgjørende faktor.

De siste kampene kan oppsummeres med mange ord, ikke så veldig mange av dem passer på trykk, eller på nett for den saks skyld. Så derfor velger jeg å ikke gjøre det. Vi har tapt en del poeng på overtid eller hvertfall veldig nærme slutten og da på straffespark imot. I flere kamper. Det har vært ufattelig surt.

Vi lå før nest siste seriekamp mot fæssa an til at taperen i den kampen rykket ned. Fæssa hadde 1 poeng på oss og med seier der hadde de vært 4 poeng foran før siste seriekamp. Denne kampen er som lokaloppgjør skal være. Vi er nok det førende laget i store deler av kampen, men slipper Fæssa inn igjen gang på gang. De slår lange baller mot våre midtstoppere/keeper som rydde opp gang på gang.

Det skal nevnes at vi kommer under 1-0 etter bare 5 minutter etter en kommunikasjonssvikt mellom Henning og Aleks og må hele kampen jage scoring. De kommer og både 1-1 og 2-1 til oss er fine mål. Desverre som i de foregående kampene får fæssa et straffespark 10 minutter før slutt som de setter. På stillingen 2-2 på overtid er Simen igjennom, runder keeper og blir felt. Her skulle det blitt blåst straffe, og kort til keeper. Dommeren er desverre for feig og blåser ikke. Dermed ender kampen 2-2 og kampen sett under ett er det sikkert et greit resultat. Surt for begge leire ettersom begge trengte en seier.

I siste seriekamp møter vi Rena hjemme. Vi vant 1-0 borte mot Rena tidlig i høst, i en kamp der vi kanskje hadde fortjent å reise tomhendt hjem. Rena har også ligget og kjempet i bunnen på slutten nå og de visste at med de rette resultatene rundt omkring så kunne det være de som rykket ned. Altså igjen så er det en kamp ingen kan tape. Fæssa spilte borte mot Fart, og Vang mot Engerdal samtidig.

Mot Rena tar vi kontroll med en gang, og vi er egentlig aldri noe særlig truet. De har noen skumle avslutninger og de reduserer til 1-1 etter en dårlig markering på frispark. Igjen så må vi ut å jage mål, noe som vi tilslutt lykkes med da Simen prikker et skudd fra 20 meter som går stang-stang-inn. Har vi hatt marginer imot så hadde vi det for en gangs skyld her.
2-1!
Vi har mange store sjanser til å øke ledelsen, men en god Renakeeper og litt ueffektive spillere på topp hos oss gjør at det står 2-1 til vi er godt inne i overtiden. Rena får en stor sjanse som Henning redder, og blokkerer 2 returer, før stopperne våre blokkerer enda 2 returer, før siste skuddet tilslutt ender hos Henning som får ballen i fast grep og legger seg oppå ballen. Det er en så absurd situasjon, for akkurat slik stillingen i de andre kampene var der og da, hadde vi rykket ned med en scoring i mot. Bendik oppsummerer igrunn situasjonen fint : "Det var helt galskap, det flaug bein og leggskinn i alle retninger".

Vi vinner kampen 2-1, og får beskjed om at Fæssa har tapt 7-1 mot Fart, og at Engerdal scoret på overtid mot Vang og sikret seg 2-2. Dermed endte vi på en 8. plass og over streken for andre året på rad.

Elverum 2 trakk laget sitt tidlig i sesongen og rykker ned, sammen med Vang og Fæssa som også er under streken. Så er det alltid slik at kretsen redder et lag eller to fra å rykke ned selv om de er under streken. Så mulig fæssa slipper med skrekken. Det skal nevnes at de faktisk var 3. favoritt hos nordicbet til å vinne avdelingen. Så feil kan man ta....

Vi er nok fornøyde med en 8. plass når man ser på den katastrofale starten vi hadde, men utifra ambisjoner og kvalitet på spillegruppa burde vi ha havnet langt mye høyere. Bare i høst har vi tapt 6 poeng på overtid på straffe i mot, noe som ville ha sendt oss godt opp på øvre halvdel. Kampene vi tapte i vår var også sure 1 målstap hvor det ofte var personlige feil som førte til at vi slapp inn det avgjørende målet.

Laget har kollektivt hevet seg, og jeg håper de aller fleste fortsetter neste år, da det er et godt og ungt mannskap som nå begynner å få litt rutine på plass.

Vil takke tilskuere, motstandere, dommere, trenere og ikke minst støtteapparatet i Steinar, Stein, Odd Kåre, Magnar, Stig Ronny og Håkon som har vært der hele året. Ting er alltid på plass, og det takker vi for! Håper vi ser alle sammen neste år uansett hvilken kategori du er i. :)

Vil minne om årsfest den 7. november, med påmelding til Ole Søren! Håper å se mange der også!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29904 ]