Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fiskå Mølle Fargerike Flisa
Åsnes Renholdsservice
Flisa Traktor Sparebank 1
Puls Flisa Bernt Gundersen Graveservice
Kiwi Flisa Statoil
Eurosko Intersport Flisa
Inkmann Autoservice Solør
Lund Elektriske
Klubben as
Eidsiva
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Oppsummering av fotballhelg damelaget
[8.2.2016]

Futsal cup lørdag 6 Februar:

Lørdag var det futsal som sto på menyen, og vi reiste til Torsby for å spille Coop extra futsal cup i Stjernehallen.
Første kamp mot Malung ble en litt rotete kamp som heldigvis resulterte i en 2-1 seier til oss. Vi kom ikke helt inn i de arbeidsoppgavene vi ble enige om. Noe som skulle vise seg å bli rød tråd gjennom dagen.


Vi snakker sammen og blir enige om hva vi skal gjøre før neste kamp mot Mallbackens if. Her vinner vi 2-0, men mye av det samme forekommer. Faktisk flere personlige feil og en lavere intensitet enn det vi ble enige om å ha. Vi har da vunnet to kamper og er selvfølgelig fornøyd, men vi prøver å bli bedre spillmessig slik at vi skal få et godt utbytte av turneringen. Neste kamp er det Torsby som står for tur. Etter hva vi har sett blir dette den tøffeste kampen. Vi starter friskt med å gå opp i ledelse 1-0, men blir dessverre litt baktunge etter dette. Vi sliter med markeingsspillet og finner ikke den gode bevegelsen. Innsatsen vår tør jeg påstå er på 90% og ikke 100%. Vi må ha 100% innsats for å vinne fotballkamper. Derfor ender denne kampen 4-2 til Torsby. Vi er uansett klare for kvartfinale og skal møte nr 3 i gruppe 2. Dette er Råda. Denne kampen vinner vi 4-1, men fortsatt synes jeg vi spiller under pari fra hva jeg vet vi kan. Vi gleder oss uansett. Seier er seier!!! Semifinale står for tur og motstander er Lysvik. Her tar vi også ledelsen 1-0, men blir baktunge og taper tilslutt 1-2. Oppsumering: Vi gjør en ”ok” turnering, men får ikke helt frem det jeg vet vi er god for. Vi møter lag fra 2 og 3 divisjon i svensk system noe som da tilsier at vi gjør en god figur resultatmessig.

Treningskamp mot Sander Søndag 7 Februar:

Etter en lang dag Lørdag var det klart for årets første treningskamp. Dette er første gang i år vi er på stor bane og vi gledet oss til å få svar på hvor vi står. Vi fikk noen gode svar og noen mindre gode svar.
Vi hadde med oss en tropp på 19 spillere. Deriblant 2 keepere som fikk 90 minutter hver siden Sander hadde skade på sin keeper. Margit Sto for de og gjorde en kjempe figur ”mot” sine lagkamerater.
Vi går opp i ledelsen etter en corner Som Marte L vinner. Deretter litt klabb og Babb før Kristine setter ballen kontant i mål. Vi har en del fine kombinasjoner offensivt og er ganske så bra bakover også, men de utligner dessverre noen minutter senere. Vi går opp i 2-1 etter et fint gjennomspill og Marte Bekkemoen er avslutter. Så øker vi til 3-1 før de reduserer og det står 3-2 til Pause. Mye bra å ta med seg etter 1 omgang, men også noe å jobbe med slik det skal være i starten på Februar. Dette er som skrevet vår 1 kamp og den 1 økta på stor bane i år. 2 omgang blir dessverre ikke noen ”høydare” for oss. Vi gjør en del bytter og dette resulterer i at vi mister en del fokus og faller helt ut av formasjon. Alle som var med i dag spiller minimum 20 minutter og noen viser seg mer frem enn andre. Dette er noe vi skal jobbe med fremover slik at alle kommer inn og kan bevise at de er gode nok for en første 11er. Som nevnt så rakner vi andre omgang og resultatet blir 7-3 til Sander. Oppsumering: Vi tar med oss mye bra fra 1 omgang. Gode kombinasjoner offensivt og til dels fin forsvarsjobb. Vi tar også med oss at vi har en god jobb å gjøre, men at det er 2.5 måned til seriestart.

Takk for en fin fotballhelg!

Stian


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29923 ]