Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor
Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Intersport Flisa Puls Flisa
Statoil Klubben as
Åsnes Renholdsservice Sparebank 1
Eurosko Fargerike Flisa
Eidsiva Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Damelaget - treningskamp mot Elverum
[29.2.2016]

Elverum – Kjellmyra 4-2 (1-1)Mål: Marte E. Lauten, Kristine Husum

På Lørdag møtte vi Elverum til treningskamp. Vi visste at dette kom til og bli en kamp der vi fikk prøvd oss mot skikkelig motstand. De rykket ned fra 2 divisjon i fjor og jeg er sikker på at de kommer til kjempe i toppen i årets 3 divisjon. Vi startet kampen litt ruskete med en del pasningsfeil. Vi hadde satt oss noen mål som bla omhandlet pasning/mottak, intensitet og fysikk. De to siste klarte vi bra, men vi sliter en del med den første. Kampen utviklet seg og vi kom mer med i første omgang. Jeg mener at vi kjørte til tider over Elverum denne omgangen. Vant mange baller på deres halvdel etter og ha presset høyt. De tar ledelsen etter ca 12 minutter og vi utligner etter ca 25 minutter. Dermed står det 1-1 etter første omgang. Jeg er som nevnt veldig fornøyd med hva vi presterer og ser at vi har litt å jobbe med som vi skal ha i slutten av Februar.
2 omgang starter også litt ruskete. Vi blir enige om og fortsette med høyt press, men kommer dessverre ikke helt dit vi ønsker. Vi ligger den meteren for sent og Elverum tar over en del spill. De kommer til flere muligheter enn det vi gjøre og etter 52 minutter er det 2-1. Det går ikke lenger før vi utligner igjen og 2-2. Herfra og ut blir det litt mer Elverum enn det vi ønsker. Vi sliter fortsatt med press og tett markering. Noe som gjør at de slipper lettere til enn det vi ønsker. Vi faller nedover på banen og får ikke brutt der vi ønsker. 3-2 og 4-2 kommer før de spilte 80 minutter. De siste 10 får vi litt trykk igjen og avslutter omgangen greit.

Konklusjon: Vi gjør en bra kamp ihht intensitet og fysikk, men mangler en del på pasninger og mottak. Bevegelse og formasjon vil også bli prioritert fremover.
Vi gratulerer Elverum med 1 stikk og er glad at de to kommende kampene i sesongen deler ut poeng  Vi skal gi dere kamp!

Stian


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29907 ]