Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor Statoil
Bernt Gundersen Graveservice Kiwi Flisa
Eidsiva Puls Flisa
Lund Elektriske Fargerike Flisa
Eurosko
Intersport Flisa
Inkmann Autoservice Solør
Fiskå Mølle Sparebank 1
Klubben as
Åsnes Renholdsservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Treningskamp for damelaget borte mot Eda
[14.3.2016]

Eda-Kjellmyra 2-3 (1-3)


Mål: Silje x2 og Kristine x1

På søndag kl 1500 møtte vi Eda fotboll dam til treningskamp. Vi var forberedt på at det vil bli en like tøff kamp som mot Elverum siden Eda også rykket ned fra 2 divisjon i fjor.
Vi har lagt vekt på tøff motstand i treningskampene siden vi vil møte tøffere motstand i årets 3 divisjon enn som i fjor der vi var i 4 divisjon. Vil også legge til at Eda er en klubb med tradisjoner og har flere sesonger bak seg i svensk 1 divisjon for bare en tre til fire år tilbake.

Vi startet kampen litt forsiktig, men etter ca 10 minutter setter vi et veldig godt tempo, med mange gode kombinasjoner. Vi spiller hverandre gode og har en arbeidsinnstas det står respekt av.
Dette varer nesten omgangen ut. Vi har mange sjanser, men sliter litt med å sette de. jeg tror vi har 5 eller 6 skudd som er gode der vi treffer keeper kontra å sette den til siden.
Alle har en god innsats på banen og vi ser ut til å ha det moro!

I pausen tar vi å går igjennom omgangen og gjør noen små justeringer defensivt. De hadde kanskje 2 sjanser på hele omgangen, men sånn vi ser det så er det vi som skaper deres sjanser. Dette grunnet at vi gjør noen personlige feil som vi kan bli straffet for.

I andre omgang starter vi litt slapt som vi har gjort de to foregående kampene også. De har mye ball de første 10, men etter dette tar vi over igjen. Vi sliter fortsatt med å omsette sjanser, men mange gode kombinasjoner gir gode resultater. Vi skal jobbe mer med siste finish frem til seriestart  det siste kvarteret blir et mareritt for oss. Vi kommer bakpå å mister trykket fremover. Dette gjør at Eda tar fullstendig over spillermessig og vi må ligge å forsvare oss. Vi gjør en del bytter der vi bla bytter 3 av 4 i forsvar. Dette tror jeg skaper litt usikkerhet hos oss. De får 2-3 etter ca 80 minutter og fortsetter presset frem til dommeren blåser i fløyta. Heldigvis for oss går det vår vei!

Jeg vil dra frem Silje sitt mål på dødball og Kristine sitt skudd som to veldige gode mål samt at vi spiller godt offensivt. Lene og Anna gjør en meget god figur på back posisjon. Emma har noen gode redninger gjennom hele kampen.
Sina legger ned mange meter som hun bruker å gjøre. Kristine ser ut til å være der hun skal være og Silje som finner igjen målet.

BRA KAMP!

Stian


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29912 ]